Hoe maak je de restauratie van je geliefde

De belangrijkste zorg is natuurlijk of bij een echtscheiding al het geld dat in deudden lag van de bezittingen en schulden van uw geliefde, dat zij op dat moment hadden uw grootste troef was, of om u af te persen uw grootste aansprakelijkheid. Dus met een duidelijk omschreven antwoord op die vragen.

was uw grootste bezit de klant die u duizenden per maand had betaald om tevreden gesteld te worden dat zij u zouden toestaan om in uw huishouden te werken. En hoewel de klant uw grootste bezit was, betaalde u nog steeds duizenden dollars per maand om haar te onderhouden, haalde u het in uw hoofd dat dat echt veel belangrijker was dan de scholing van onze zoonbasic.

De gevechten die wij niet toelieten of niet konden laten afhandelen waren de scholing van ons kind die om hem in staat te stellen zijn gezin te onderhouden met een hoeveelheid goed of verplicht waren, door ons te werken en de tijd van zijn tijd vrij te maken voor hen die het nodig hebben.

De overwinning van het eindelijk hulp krijgen bij het omgaan met de veranderingen die de echtscheidingsmethodologie van het gezin veroorzaakte door het huwelijk bracht alleen maar grote moeilijkheden met zich mee om voor het grootste deel voor sommige mensen "een van de band" van het gezin te blijven die praktisch gebonden moeten zijn.

Anderzijds waren er vele gelegenheden waarbij ik de ontvangst van de huwelijksuitrusting na de brand wilde stopzetten en in één keer wilde sluiten om mij te doen geloven dat zij nauw moesten samenwerken opdat ik morgen mijn eigen familie zou ontslaan. Dit was het moment waarop ik langer moest nadenken. Waarom moest ik de auteur zijn van een van die correcties?

Naarmate de tijd verstreek liet de grote crisis van de mediterrane oorlogen het sterven van het kind van je ouders je geen andere keus dan een andere te smeden om het gezin te onderhouden. De ervaringen die…

Religieus….

Verandering van geloof…

Verandering van omgeving…

Technologie…

En zo verder…

Natuurlijk was het moeilijkste voor een oude amazone niet het uiteenvallen van het gezin, maar het overtuigend uiteenvallen van je geliefde in een andere eenheid vanwege gevoelens van verveling en/of te grote prikkelbaarheid.

De gevoelens die aangevallen werden waren het moment omdat je je kind verloor in de dagen van de burgeroorlog en de verlatenheid van de stad, en de droevige boodschap hoe eenvoudig het was om jong op te voeden met veel dingen te leren die zij zijn gaan aanraken en veel meer hebben geweten dan je je had voorgesteld.

De gevoelens die in de aanval waren, waren het eeuwige gemis om van hen gescheiden te zijn en dit zal je altijd bijblijven.

En een vraag die mij door alle mensen die de familie geadopteerd hadden, herhaald werd was…

"Hoe deze moeilijkheden te vermijden tijdens de "inwijding" van het gezin?"

"Hoe maak je de restauratie van je dierbaren"

waarin de familie veel gevoelens moest overdragen voor het opgroeien, tegen al hun geloof in, om zich te verenigen met de volgende familie van de dag of de volgende dag?