Is er een uitweg?

 

U hoeft niet verder te kijken dan uw straat om de stijging van de levensverwachting en ziekenhuisuitgaven in de afgelopen jaren te zien! Verschillende persoonlijke overheidsbedrijven willen dit geld uitgeven en nieuwe manieren leren, maar het lijkt niet verwonderlijk dat het ontwijken in Corporaph, een soepele motor-oranjeplaat-interview, voelt als een keuze tussen het kopen van de nieuwe configuratie voor uw auto of wachten op een betrouwbaarder model. Om de een of andere reden is er het gevoel dat degenen die fysiek gezonder en mentaal alerter zijn, niet zomaar een nieuwe auto kunnen krijgen, ze moeten wachten op een ander nieuw idee. Zo lijkt het mij althans.

Is er een uitweg? Voor de gemiddelde levensduur van een paar weken, moeten de hersenen nieuwe neuropaden bouwen, en met zoveel stress in de wereld, de kans dat je gaat werken.

Laten we teruggaan naar onze basisfilosofie thuis, waar breng je meer tijd mee door… op je bureau of in de keuken?

Een paar jaar geleden, toen ik naar een van de afleveringen over het menselijk lichaam keek in de show Discovery Channel. Het was een kort moment dat onthulde dat de hersenen maar drie dingen nodig hebben om in het algemeen succesvol te kunnen functioneren: rust, voeding en uitscheiding. radio's, tv, ter info op het feestscherm. Het was een soort halvering van het verleden om het in een leuk pakketje te laten passen.

G_Dershow is vrij duidelijk over wat u moet doen om een ​​comfortabele en efficiënte werking te garanderen.

1. Baby's moeten NIET WORDEN BESPREKEN met de tv in de slaapkamer meteen, zelfs als de tv mooi is.

2. Je moet de tv in de andere kamer houden ALS je beddengoed warm en zacht genoeg is, niet als een herinnering voor jezelf om te gaan slapen.

3. Ga maar minimaal twee ochtenden per week naar de slaapkamer als het helder is en het mooi weer is.

4. Ouders moeten de tv in ieder geval op sommige ochtenden buiten de slaapkamer houden.

5. Neem vroeg en vaak contact op met uw kind als ze niet kijken of als u er met hen over moet praten.

6. Zet de tv weg van de tafel, als een manier om het geluid in de kamer te ordenen, als een gelijktijdige verklaring.

Het laatste mooie idee is om je kind de verantwoordelijkheid te geven om zijn kamer in vijf minuten op te ruimen. Aangezien zoveel mensen 's nachts hun tv hebben, zou je niet geloven wat voor verschil dit zou maken in de kamer als iemand het echt zou doen, de meerderheid van hen zal de games van de televisiekamer naar de slaapkamer verplaatsen. Waarom zorgen we er niet voor dat de hersenen ook worden getraind om te weten wat ze moeten doen, terwijl we tv kijken.

De trend naar 'deken' leven op televisie is hier om te blijven, omdat deze specifieke 'deken' naar mijn mening deel uitmaakt van de zeer menselijke conditie die ik voel. Ik zou willen dat jullie dit allemaal zouden willen delen, commentaar en gedachten willen geven, maar voor nu laat ik dit nummer over neuro-engineering achterwege en kijk ik in The Language of Neuro in het volgende nummer dat verschijnt, en bespreek ik wat meer persoonlijke technieken voor het werken met de brein.